Hurahdus Luonnon antimiin

Kiinnostukseni luonnosta löytyvään ravintoon alkoi katsottuani jonkin ruokaohjelman, jossa gourmet kokki teki ruokaa jäkälästä. Tuumasin, että tuo ei kertakaikkiaan voi olla hyvää! Keitettyä poron ruokaa, en tosin vielä ole kokeillut, vaikkakin raaka-ainetta on tullut kotiin jo kannettuakin. Ei vaan ole kutkuttanut makunystyröitä. Ei sitten ollenkaan.

Herkullista suolavedessä keitettynä. Kai?
Mutta siitä se kiinnostus sitten lähti. Varmasti löytyy paljon muutakin syötävää ja lääkinnällisiä kasveja löytyy vaikka kuinka paljon. Ja niinhän se on, että jos rikkaruohoja ei saa myrkytettyä pois kukkapenkistä, niin yhtä hyvin ne voi sitten laittaa pataan.

Kommentit

Suositut tekstit